Samarbejdspartnere

Vi er forsikret hos Gartnernes Forsikring

Planteopbevaring/plantehotel er forsikret hos Gartnernes Forsikring, som er et af Danmarks ældste forsikringsselskaber og har speciale i forsikring af gartnerier.

Vi har været forsikret hos Gartnernes Forsikring igennem flere generationer, og har altid følt os i trygge hænder her, bl.a. fordi selskabet har et unikt kendskab til og mange års erfaring indenfor vores branche.

Gartnernes Forsikring er desuden et af de få tilbageværende kundeejede selskaber i landet, hvilket betyder at alt overskud alene arbejder til fordel for kunderne.

Dennis Vesterager, ejer af Planteopbevaring/plantehotel, er i 2020 valgt som delegeret i Gartnernes Forsikring har derved medindflydelse på selskabets drift og fortsatte udvikling.

Læs mere om Gartnernes Forsikring her

Anlægsgartner

Vi har i mange år haft samarbejde om nyanlæg og vedligeholdelse af private samt offentlig haver med John F a/s. John F a/s har 25 års erfaring indenfor anlægssektoren.

Har de brug for ny inspiration til opfriskning eller omlægning af haven, kan John F a/s tilbyde uforpligtende og gratis have gennemgang.

Haven gennemgås for problemstillinger og ønsker, eventuelt tilbud udarbejdes ligeledes uforpligtende og gratis. Herudover kan udarbejdes have planer, med henblik på senere udførsel, mod vederlag.

For yderligere information kan de kontakte John F a/s

John F a/s
Rosenlundvej 13, 3540 Lynge

Telefon: (+45) 40 10 83 74

www.johnf.dk