Gødningsblander

Gødningen bliver tilsat direkte i vandet

Da vi har hørt fra mange at de ikke altid får gødet når de vandet, da det er tungt at slæbe spande/kander med gødningsvand rundt i haven. Har vi søgt efter en mulighed hvor gødningen bliver tilsat direkte i vandet. Det er i vores interesse at planterne kommer tilbage om efteråret i optimal næringsstand, da det i dette tilfælde giver os bedre muligheder for at udlevere flotte planter om foråret.

Vi har fundet denne gødningsdoserings pistol.

Der opblandes et koncentrat i beholderen. Vandslagen sættes direkte på pistolen og gødningen vil med vandets drift blive tilført. Der er 1 liter koncentrat i beholderen, som giver mulighed for at vande 100liter ud.

Opblanding af koncentrat

  • 1 fyldt bæger ca. 200 gr (medfølger ved køb af pistolen)
  • 1 liter vand
  • Indstil pistol til 1%

Pris for gødningsdoserings pistolen er 395,-kr incl moms. Pistolen kan bestilles ved at sende mail til info@planteopbevaring.com

NB: husk at købe gødningen også!

Gødningsmængden er baseret på den special gødning vi benytter hos Planteopbevaring og som kan købes i drivhuset eller hos vognmanden ved leveringen af planterne.

Pistolen kan også bruges til eksempelvis udvanding af nematoder, til bekæmpelse af øresnudebillens larver, som blandt andet angriber rhododendron.