(+45) 21 77 48 84   |   info@planteopbevaring.com   |     Følg os på facebook
(+45) 21 77 48 84   |   info@planteopbevaring.com

Åbningstider i for- og efterårtiden: Hverdage 8-16 og weekender i maj og oktober 9-15.

Udfyld kontakt formularen og vi vender tilbage til dig snarest.

Gødningsblander

Da vi har hørt fra mange at de ikke altid får gødet når de vandet, da det er tungt at slæbe spande/kander med gødningsvand rundt i haven. Har vi søgt efter en mulighed hvor gødningen bliver tilsat direkte i vandet. Det er i vores interesse at planterne kommer tilbage om efteråret i optimal næringsstand, da det i dette tilfælde giver os bedre muligheder for at udlevere flotte planter om foråret.

Vi har fundet denne gødningsdoserings pistol.

Der opblandes et koncentrat i beholderen. Vandslagen sættes direkte på pistolen og gødningen vil med vandets drift blive tilført. Der er 1 liter koncentrat i beholderen, som giver mulighed for at vande 100liter ud.

Opblanding af koncentrat

  • 1 fyldt bæger ca. 200 gr (medfølger ved køb af pistolen)
  • 1 liter vand
  • indstil pistol til 1%

Pris for gødningsdoserings pistolen er 375,-kr incl moms. Pistolen kan bestilles ved at sende mail til info@planteopbevaring.com

NB: husk at købe gødningen også!

Gødningsmængden er baseret på den special gødning vi benytter hos Planteopbevaring og som kan købes i drivhuset eller hos vognmanden ved leveringen af planterne.

Pistolen kan også bruges til eksempelvis udvanding af nematoder, til bekæmpelse af øresnudebillens larver, som blandt andet angriber rhododendron.