(+45) 21 77 48 84   |   info@planteopbevaring.com   |     Følg os på facebook

Udfyld kontakt formularen og vi vender tilbage til dig snarest.

Om os

Hen over sommeren 2012, har vi udvidet vores 2000 kvm drivhus blok med yderligere 2000 kvm. Således har vi nu 4000 kvm til opbevaring af store planter op til 6m i højden. 7.500 kvm som samlet areal til opbevaring af planter

Vesteragers planteopbevaring er beliggende på Nybøllevej 16, i området vest for Ledøje landsby.

Vi har et drivhusareal på 7500kvm til vinteropbevaring (plantehotel) af planter, bestående af nye og moderne konstruktioner. I alle drivhusene er der monteret klima reguleringsudstyr – beregnet til styring af varme og lys.

VINTEROPBEVARING

Til vinteropbevaring af meget store planter har vi i et nyt 4000kvm stort drivhus, der med en fri højde på 6,0m over hele gulvarealet, er et af Danmarks højeste drivhuse som plantehotel. Her kan store lastbiler kører ind og aflæsse direkte på opbevarings pladsen.

Vejrstationer i husene registrerer alle meteorologiske faktorer. I vinterens kolde måneder kan de måle lys mængden og dermed den indkommende energi mængde. Dette bruges til styring af gardinerne. Gardinerne trækkes fra om morgenen, når indstrålingen er stor nok til, at planterne kan assimilere lyset. Ligeledes trækkes gardinerne for om eftermiddagen når indstråling formindskes.

Med gardinerne holdes varmen inde i husene, akkurat som en dyne, hvilket i de kolde måneder giver store energi besparelser og nedsat CO2 udledning.

Om sommeren kan gardinerne bruges som skærm mod den skarpe sol, da lys indstrålingen her kan blive så stor at bladtemperaturen stiger og dermed forårsager skader på planterne.

Ved storm og orkan bruges systemet, til regulering af luftvinduerne. Ved at åbne vinduerne en smule, kan det modvirke det sug, som vinden giver, når den passere henover husene. Dermed mindskes risikoen for, at ruderne suges ud.

Energi kilden er naturgas der afbrændes i atmosfærisk brænder.